Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny folder minecraft 1.6.2

KaMiLeX 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po włączeniu minecrafta zauważyłem że nie działa mi texturpack więc w mc wcisnąłem przycisk który otwiera folder z texturpackami i zauważyłem że zrobił się folder pod nazwą Dokumends w dysku C, I też nie działają mi dźwięki. Launcher z filmiku TheDragonusPL. Jak naprawić te dźwięki ? Inne launchery mi nie działają. A by zyczu nie chcę.

Polecam hosting http://www.gamershost.pl/ Tanie sloty MINECRAFT: 1.00 PLN CS: 1.50 PLN SA-MP: 0.30 PLN

Opublikowano

Co do tego floderu to nie wiem.

Może masz texturepacka, bo teraz trzeba mieć resourcepacka.

Opublikowano

No właśnie tam mam folder resurcepack i w .minecraft i musze dodawać w tym Dokumends ale to nie problem tylko problem jest w tym że dźwięku nie mam i nie mogę języków zmieniać

Polecam hosting http://www.gamershost.pl/ Tanie sloty MINECRAFT: 1.00 PLN CS: 1.50 PLN SA-MP: 0.30 PLN

Opublikowano

Texturepacki/Resourcepacki wrzucasz do folderu resourcepacks w .minecraft. Upewnij się, że texturepack jest na wersję 1.6.2, bo z opisu wynika, że tej wersji właśnie używasz.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

Opublikowano

Pluki dzwiekowe znajduja sie w folderze assets a nie resourcepack na 1.6.2

Ja mam usuniete resourcepack i normalnie dzwiek mam.

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Usuń z .minecraft wszystkie pliczki i foldery, oprócz folderów saves,screenshot, i możesz zostawić plik servers, dla upewnienia się pobierz launcher jeszcze raz z minecraft.net, lub MagicLauncher :)

Texturpacki z 1.5.x nie działają, gdyż system plików minecraft'a zostały zmienione c:

Pozdrawiam,

SKmedix

PS.: @UP Gdzie skan?!

sygna2014.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...